Over Arent

Naast het coachen en trainen van individuen en organisaties, begon ik 10 jaar geleden gefascineerd te raken door partnerrelaties. Ik ben me gaan verdiepen in succes- en faalfactoren voor relaties en ben daarop afgestudeerd als toegepast psycholoog. Ik heb me laten inspireren door duizenden pagina’s literatuur, honderden onderzoeken en tientallen stellen wiens verhalen ik mocht horen. Ook de relatie met mijn vrouw Mariken blijft inspireren om andere stellen een stukje te vergezellen op hun reis. Daarnaast doceer ik aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik werk op een schitterende lokatie, In Het Zouthuis op Het Ontmoetgoed, Ruimte voor groei en ontwikkeling. Daar startte ik in 2000 met het geven van coaching, training en therapie. Ik bestudeerde intensief verschillende vormen van training, coaching, therapie en psychologie in theorie en praktijk.

Ik werk vanuit mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden te groeien in hun relaties. Ik werk graag met mensen die bewust voor persoonlijke groei kiezen. Mijn kernwaarden zijn: openheid, spontaniteit, creativiteit en optimisme. Wie Het Ontmoetgoed bezoekt, zal merken dat die lokatie je spontaan openstelt voor creativiteit en optimisme.

Maak bij mij een afspraak
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken.